Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapitola 9.

25. 3. 2009

Viola se cítila neobyčejně mizerně. Nešlo jí to do hlavy. Musela neustále myslet na Krise. Nechtěla na něj myslet. Ale bohužel to nešlo.

Proč? Nevím co si o tom všem mám vůbec myslet. Mám... mám ho ráda? To jsou mi otázky. Myslím že ne. Ale, tak... co ještě řeším? Co?! My se k sobě nehodíme... Prostě, nemá to cenu. NE! Jak jenom můžu přemýšlet o takovejch věcech! Dost! Bude lepší na to zapomenout...

,,Čau Viol! Ehm... promiň, nepolekal sem tě? Haló!? Nedělej, že neslyšíš. Co je to s tebou? Hele, řeknu ti to narovinu... Kris neni tak špatnej jak si myslíš... Si blázen jestli věříš těm Dewinejm kecům! Vím jak ti je... Nevíš jak se k tomu postavit. Něco ti poradím... Dej tomu čas...´´usmál se Mark a přisednul si.

,,A kde vlastně je?´´zeptala se Viola tiše.

,,No... Marthy řikal že je nemocnej...´´

Otevřeli se dveře.

,,Teda... byl´´

A Kris stál ve dveřích. Se skopenou hlavou zamířil ke své lavici. Mlčky se posadil a vyndal si učebnice a sešity. Vypadal... jinak... Dospěle. Místo jeho černejch gothickejch hadrů přišel v normálním zelenym tričku a opranejch džínách. Působil sympaticky.

Dewi ta změna neunikla. Sebrala se a zamířila k němu.

,,Ahoj kanče! Neuvěřitelně ti to sekne...´´ Sedla si mu na koleno a začala se na něm houpat. ,,Pusu mi nedáš?´´našpulila rty.

,,Nech toho.´´ prohodil Kris a lhostejně si otevřel sešit a napsal dnešní datum. Dewi mu rukou zašmátrala pod tričkem, to už nevydržel a odstrčil ji. Dost hrubě.

,,Dewillie Carensová, já se učím! Byla bys tak laskavá a odešla? Děkuju...´´pozvednul obočí.

Tak to bychom měli... oddychnul si. Ale věděl že ta mu nedá pokoj...

Dewi přímo funěla zlostí.

Tohle ti nedaruju!

A už v duchu chystala pomstu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář