Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapitola 8.

25. 3. 2009

,,Dewi chodí s Krisem!´´

Téma, o kterém diskutovala snad celá škola. Všem to přišlo jako naprostá senazace. Eh, skoro všem. Pár lidem, například Viole to jako obvykle, přišlo celkem volný.

Dewi mezitím zaplavovala ostatní svojí ,,líbací historkou´´. Marthy jenom nepřítomně předstíral, že ho to zajímá. Katrin a Edith hltali každé její slovo. Katrin tím maskovala svojí svojí žárlivost. Vzalo jí, že si Kris za ní tak rychle našel náhradu. A Edith, ten chtěl být Dewi co nejblíž - byl do ní pochopitelně zabouchnutej. Doufal že přijde chvíle, kdy bude jeho city opětovat. Ta chvíle ale nepřišla...

,,Zdar Skleněnko! Tak co? Už si slyšela to o mě a o Krisovi?´´ rozjela Dewi povrchně rozhovor.

,,Jo. A co má bejt?´´opáčila Viola se znuděným obličejem.

,,Žárlíš?" prohodila nedbale a přitom rozehrávala svojí hru. Věděla že když se Viola o Krisových citech dozví z trochu jiné strany bude ho nenávidět ještě víc.

,,Cože?´´ zkrepatila Viola nechápavě čelo. Dewi ale jen zamrkala, otočila se na podpatku a odešla směrem ke svojí lavici. Přebral to Edith.

,,Projelas to... víš, Kris má radši sebevědomí roštěnky než takovýhle... nezajímavý buchty." dodal a poslušně kráčel za svojí láskou.

Nechápu o co jim de! Mě se přece Kris nelíbí... Nikdy se mi nelíbil. Něco mi na tom nesedí... Co to mělo vlastně znamenat? Fajn, přiznávám že mi jednu chvíli připadal celkem dost cool... dřív... když jsem ho -viděla- naposledy... Jo, je hezkej... nádhernej... ale teď je naprostej idiot! Nenávidí mě! A já jeho... A i kdyby se mi, jen tak teoreticky, líbil - nemám nejmenší šanci... Nebo ano???

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář